Siste nytt

Gir du din sykkel en All inclusive vinterferie?

01 desember 2014

Gir du din sykkel en All inclusive vinterferie?

Det er trist men sant. Temperaturen har sunket, det er vinter og de varme sommerkveldene er fjerne minner. Du har begynt å drømme om våren igjen...

For å få en optimal start på neste sesong er det alltid lurt å sende sykkelen din på en all-inclusive vinterferie hos oss, vi har fortsatt noe ledig kapasitet, og kan tilby henting av din sykkel.

Stort utvalg av oppgraderinger

Harley-Davidson har et stort utvalg av custom-utstyr og styling, alt tilrettelagt for at du skal kunne oppnå maksimal komfort og personlig stil på din sykkel.

Du kan få en fullstendig oversikt over produktene i vår dele- og tilbehørskatalog, eller gjennom en grundig gjennomgang hos oss.

Kanskje du også ønsker å benytte deg av vår unike ettermarkedkampanje i vinter? Du kan lese mer om det her

All-inclusive

Trygg lagring i oppvarmede lokaler, med vedlikeholdslader på batteriet, og en full service notert i servicemanualen før sesongstart, det høres ikke så verst ut?

Da er alt lagt til rette for at du kan gå vinteren igjennom med den beste samvittighet for hvordan sykkelen din har det.

Med en fyldig meny av både service, polering og eventuell ombygging av det du måtte ønske, vil våre høyt utdannede mekanikere sørge for å gi deg den optimale sesongstart neste år.

La oss ta vare på og gi sykkelen din den servicen den fortjener gjennom de kalde vintermånedene, vi henter den for deg også.

Ta kontakt.

Tilbake til forrige side